A person wearing glasses and a sweater Description automatically generated

Petri Vesanto NordFuelin projektijohtajana

Novoxin toimitusjohtaja Petri Vesanto on toiminut viime vuoden loppupuolelta asti myös NordFuelin biojalostamoinvestoinnin suunnitteluvaiheen projektijohtajana. 

Mitkä ovat kokemukset yhteistyöstä NordFuelin kanssa?

Asiantuntijayrityksen johtajan tulee tuntea myös asiakkaiden arki. Parhaiten tuntuma pysyy, kun on mukana asiakasprojekteissa. Novoxin toimitusjohtaja Petri Vesanto nimitettiin viime vuoden loppupuolella projektijohtajaksi NordFuelin biojalostamoinvestoinnin suunnitteluhankkeeseen. 

Petri pitää hankkeen lankoja käsissä vankalla kokemuksellaan. Hänellä on sekä toimialan ymmärrystä että isojen hankkeiden projektinjohtokokemusta. Tämä onkin ollut hyödyksi biojalostamoinvestoinnin teknologian kilpailutusvaiheessa

”Petrillä on erittäin monipuolinen kokemus suurten investointiprojektien suunnittelun johtotehtävissä. Tämä kokemus vastaa erinomaisesti NordFuelin projektin seuraavan vaiheen tarpeisiin. Arvokasta on myös se, että Petri tuntee projektin ja projektiorganisaation läpikotaisesti”, kertoo NordFuelin toimitusjohtajana maaliskuuhun 2021 asti toiminut Andreas Rasmus.

Lue lisää hankkeesta NordFuelin sivuilta


Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *