Hevosharrastus johdatti ympäristölupien pariin

Yksi Novoxin tuoreimpia vahvistuksia on Julia Lineri. Julia on juuri valmistunut energia- ja ympäristötekniikan insinööri. 

Julia tuli Novoxiin harjoitteluun opintojensa loppuvaiheessa vuoden 2020 toukokuussa ja hänet vakinaistettiin tämän vuoden alusta.

Julialla ei ole ihan tavanomaisin insinöörin tausta. Hän on alun perin opiskellut hevostenhoitajaksi vietettyään nuoruudessaan paljon aikaa hevosharrastuksessa. Hänellä oli kuitenkin koko ajan ollut ajatuksena opiskella lisää, ja niinpä hän päätyi Metropolian Myyrmäen toimipisteeseen energia- ja ympäristötekniikan opintojen pariin.

Luonto ja eläimet ovat Julialle tärkeitä asioita ja hän halusi työn, jossa pääsee vaikuttamaan ympäristöasioihin. Novoxin hommissa Julia on työskennellyt ympäristölupien sekä päästökauppa-asioiden parissa. Julian mukaan hän on pystynyt käyttämään työssään hyvin sitä tietoa, mitä koulusta oppi, ja samalla on tullut myös paljon uutta.

Julia kertoo, että hänen työssään tulee ymmärtää niin energia- kuin prosessitekniikkaakin, joten paljon opittavaa on vielä edessä. Työskentely uusiutuvien energialähteiden kanssa kiinnostaa tulevaisuudessa.

Vapaa-ajallaan Julia käy ratsastamassa, ulkoilee ja viihtyy kirjojen parissa. Erityisen mielellään hän lukee tietokirjoja luonnon monimuotoisuudesta.


Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *