A close-up of a person Description automatically generated

Venäjän kaasukentiltä työmaavalvontaan

Novoxin uusin vahvistus on Rinat Gabitov. Rinat on valmistunut vuonna 2011 Ufan petroleumteniikan yliopistosta. Samana vuonna jääkiekkojoukkue Salavat Julajev Ufa voitti KHL-liigan mestaruuden Gagarin cupin.

Jääkiekon ulkopuolella Ufa lienee monelle suomalaiselle tuntematon, mutta tämä 1586 perustettu Baškortostanin tasavallan miljoonakaupunki sijaitsee Venäjän kaakkoiskulmassa. Mutta mitä Rinat opiskeli Ufassa?

Ufassa on kuusi yliopistoa ja Rinatin opiskelupaikka Ufa State Petroleum Technological University on yksi tunnetuimmista. Ufasta löytyy useita sekä öljyalan että kemiantekniikan yrityksiä, sillä alueella jalostetaan paljon öljyä. Rinat keskittyikin opiskeluissaan eritysesti öljy- ja kaasukenttien laitteisiin ja koneisiin. 

Rinat on työskennellyt valmistumisensa jälkeen venäläisissä yrityksissä ja hänellä on laaja-alaista kokemusta esimerkiksi kaasu-, vesi- ja lämmitysverkoston suunnittelusta ja asennuksesta. Novoxissa hän vastaa teollisuuden asennusvalvonnasta sekä erilaisten työmaiden toimitusvalvonnasta. 

Eniten Rinatia kiehtoo työssään se, miten oppia ymmärtämään syvällisesti rakentamisen teknisiä prosesseja. Vapaa-ajallaan Rinat harrastaa suunnistusta, hiihtoa ja pyöräilyä.


Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *