Tarja Vesanto Novoxin toimitusjohtajaksi

Tarja Vesanto on aloittanut Novoxin toimitusjohtajana 1.11.2023. Tarja on ollut Novoxilla töissä vuodesta 2021 alkaen erityisasiantuntijan tehtävässä.

Novoxin perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Petri Vesanto jatkaa Novoxin hallituksen puheenjohtajana ja asiakastehtävissä vanhempana neuvonantajana.

Tarjalla on vahva kansainvälinen teollisuustausta Air Liquide-konsernin tehtävistä Suomessa, Ruotsissa, Ranskassa ja Alankomaissa, joissa hän työskenteli 8 vuoden ajan ennen kuin siirtyi Novoxiin vuonna 2021. Tarjalla on diplomi-insinöörin koulutus Aalto-yliopistosta.

Toimitusjohtajan tehtävää Tarja hoitaa Novoxin Hollannin toimipisteestä Rotterdamista. Novoxilla on tavoitteena laajentaa toimintaa Hollantiin ja näin ollen Tarjan asuminen Hollannissa on luonteva askel toiminnan laajentamiseen. ​

Rotterdamin teollisuus- ja satama-alueella on paljon pitkälle kehittynyttä teollisuutta. Myös tällä alueella energiamurros on meneillään ja me Novoxilla näemme palveluillemme olevan alueella kysyntää. Tarja käy kuukausittain Novoxin Suomen toimistolla, jossa hän tapaa asiakkaita ja muita Novoxilaisia kasvotusten.

Puhtaammin ja kestävämmin tuotettu energia, jonka avulla osaltaan turvataan oman ja tulevien sukupolvien mahdollisuus nauttia luonnosta ja minimoida ilmastonmuutoksen vaikutukset, on Tarjalle hyvin tärkeä aihealue.

Vapaa-ajan Tarja käyttää mieluusti liikunnan parissa. Juoksu, pyöräily ja uinti ovat mukavia Hollannissa harrastettavia lajeja. Mahdollisuuksien salliessa mäkisemmät maisemat, kuten Suomen Lappi ja Keski-Euroopan Alpit, ovat mieluisia paikkoja harrastaa. Perinteiselle hiihtovaellukselle on tarkoitus lähteä tammikuussa, tällä kertaa kohteena Urho Kekkosen Kansallispuisto.

Tarja jatkaa ja johtaa ilolla työtämme, jolla tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa palvelua laitosten kehittämisessä tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi!​


Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *