Millainen Novox on työpaikkana?

Etsimme jatkuvasti uusia asiantuntijoita, joten lähetä rohkeasti meille hakemus! Tarjoamme asiantuntijoille mahdollisuuden myös osa-aikaiseen työskentelyyn ja yhteistyökumppanuuksiin, jos se on elämänvaiheeseesi sopivin tapa toimia. Projektimme ovat vaativia mutta  saat vapauden tehdä työt joustavasti. 

Tarjoamme työmahdollisuuksia kokeneille tekijöille. Otamme mahdollisuuksien mukaan myös harjoittelijoita. Haluamme, että Novox on paikka, jota voidaan viedä yhdessä keskustelemalla eteenpäin – avoin kommunikaatio on meille tärkeää.  Olemme pieni yritys, jossa myös sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä kehittämään paitsi omaa työtäsi,  myös Novoxia. 

Hierarkiamme on matala eli meillä ei ole isojen yritysten hitaita prosesseja. Olemme itse viihtyneet Novoxilla pitkään ja haluamme kehittää Novoxia entistä mielenkiintoisemmaksi työpaikaksi. Meille on tärkeää, että olemme itse motivoituneita, jolloin se näkyy sekä oman työn mielekkyytenä että asiakasprojektien onnistumisena.

Avoimet työpaikat

Haemme avoimella haulla jatkuvasti joukkoomme energia-alan huippuosaajia:

  • Prosessi- ja ympäristötekniikan osaajia 
  • Ympäristö- ja prosessiturvallisuuden asiantuntijoita
  • Projekti-insinööri, jolla muutaman vuoden kokemus projektimaailmasta

Otamme mielellämme vastaan yhteydenottoja ja avoimia hakemuksia. Avointen hakemusten kohdalla voit lähettää hakemuksesi ja CV:si voit lähettää meille osoitteeseen tarja.vesanto@novox.fi.