Tausta ja visiomme

Novox on perustettu 2002. Vuodesta 2007 alkaen Novox on ollut osakeyhtiö, jonka päätoimipaikka on Innopolissa Espoon Otaniemessä.

Novox on toiminut vahvana lämpöteknisen energiatuotannon osaajana ja tarjonnut asiakkailleen yksilöllistä osaamista erilaisten projektien parista aina investointien valmistelusta olemassa olevien laitosten toiminnan kehittämiseen.

Novox on tehnyt töitä asiakkaan rinnalla projekteissa, joissa on otettu käyttöön uusia polttoaineita, parannettu laitoksen energiatehokkuutta, hallittu ei toivottuja reaktioita ja savukaasujen puhtautta sekä parannettu kokonaisvaltaisesti energiataloutta tai laitoksen ympäristöystävällisyyttä.

Novoxille ympäristöystävällinen, taloudellisesti kannattava ja turvallinen investointi tai kehitystyö on ihan yhtä tärkeää kuin Novoxin asiakkaallekin.

Periaatteemme on toimia luotettavana ja asiantuntevana kumppanina niin että tuotamme asiakkaalle oikeita ja räätälöityjä palveluja, nostamme asiakkaan investoinnin, toiminnan ja tuotannon tasoa taloudellisesti kannattavammaksi sekä turvallisemmaksi koko laitoksen elinkaaren ajan.

Suunnitelmamme laitokset ja järjestelmät vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin ja muutoksiin.